Budapest

Budapest

Időpontok:
--- Tanfolyam kezdete: 2016-03-19
Tanfolyam vége: 2016-03-20
Rövid ismertető:

A Csung Juan Csikung gyakorlatok életkortól és általános egészségi állapottól függetlenül mindenki számára javasoltak. A cél elsősorban az egészség helyreállítása, megőrzése, és egy olyan szemléletmód, valamint tudás elsajátítása, amely lehetővé teszi a természetes regenerálódási, gyógyulási folyamatok beindulását. 

Az ingyenes bemutató előadáson azért érdemes részt venni, mert valós képet kap a csikung gyakorlásáról és az előadás alatt saját tapasztalatot szerezhet az energia érzékeléséről. Ezen kívül felteheti a csikunggal kapcsolatos kérdéseit, és személyre szabott válaszokat kap.

Ingyenes bemutató előadás:

2016.március 18. 18:00

Tanfolyam:

2015.március 19-20. 9:00-18:00

Helyszín: 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100. http://http://www.bijoenergia.hu/elerhetoseg/bijo-energia-egeszsegkoezpont-kapcsolat/#harom

Leírás:

 

A 7000 éves múltra visszatekintő módszer egyfajta önismereti trénig is, mely során a gyakorlatok végzői közelebb kerülhetnek saját magukhoz, megismerhetik legbensőbb énjüket, ez pedig a lelki kiteljesedést hozza idővel magával. A szervezet önszabályozó funkcióinak ismeretével az energetikai csatornák rendszere feltöltődik, és természetes úton áll helyre a fizikai, energetikai és szellemi egyensúly.

A rendszeres Csikung-gyakorlatok jótékony hatásai a következők:

  • Szellemileg és fizikálisan javul a teljesítőképesség.
  • Hormonális egyensúly alakul ki.
  • A pihenéssel, alvással töltött idő minőségi regenerációt tesz lehetővé.
  • Javul a stresszkezelő-képesség.
  • Növekszik a szexuális aktivitás.
  • Az immunrendszer erősödik.

A szükséges információk elsajátítása után lehetőség van arra, hogy másokkal együtt gyakorolhassa a módszert. Az ingyenes bemutató előadás képet ad arról, hogyan történik a Csikung gyakorlatok végzése, és belekóstolhat mindannak az energiának az érzékelésébe, amely aktívan hozzájárul az egészség megteremtéséhez. Választ kaphat továbbá mindazokra a kérdésekre is, melyek a módszerrel kapcsolatban felmerülnek Önben. 

A tanfolyam elvégzése után lehetőség van rendszeres közös gyakorlásokra, ahol további gyakorlatok kerülnek átadásra.

Tanfolyamra jelentkezés


Cikkeink

Saját rezgés terápia

Gyakran hallani manapság a biorezonancia kifejezést, ám jelentésével sokan nincsenek tisztában.